Activiteiten

Aankomende activiteiten

Let op! Verplaatst vanwege Covid-19!
20 november 17:00 uur – 21 november 12:00 uur

Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van de Drienerlose Roei-Vereniging Euros zal op 20 november 2020 het Lustrumgala plaatsvinden voor leden én oud-leden. Voor het gala reizen we af naar Kasteel de Berckt te Baarlo, Limburg. Meer informatie volgt binnenkort.

Helaas alweer voorbij

November 2019

Samen met de andere lustrerende sportverenigingen, Harambee, VV Drienerlo en TC Ludica, organiseert DRV Euros het Sportfeest! Het belooft een mooie avond te worden in het thema ‘foute fitness’. Haal die nét iets té foute, sportieve outfit uit de kast en laat zien hoe fout jouw vereniging is!

Ga fout het lustrumjaar aan, terwijl je de integratie laat gaan!

Datum: 15 november 2019 Tijd: 21:00 – 04:00 uur Entree gratis!

Op donderdag 28 november doen we het even hélemaal anders: vanaf 21:00 uur vindt op de Sevende Camer het Tankfeest plaats. Koop een kaartje en verzeker jezelf van een beker. Deze beker kan gedurende de hele avond bijgevuld worden, totdat de tank leeg is. Zetten wij met z’n allen een recordtijd neer?!

Is jouw vriend(in), collega, huis- of dispuutsgenoot een enorme tank en denk je dat hij kan helpen bij dit record of wil je graag laten zien waar jij op donderdagavond uithangt? Koop dan ook een kaartje voor je introducé! Maximaal 1 introducé per Euroïd.

Belangrijk om te weten: zonder kaartje kan er deze avond vanaf 21:00 uur geen bier gedronken worden, maar alleen wijn, speciaalbier of fris. Op = op!

De ticketverkoop voor het Tankfeest is helaas gesloten.

December 2019

Op het Kerstdiner zal een heerlijk driegangendiner geserveerd worden bij Restaurant LaRoche, waarbij we onbeperkt kunnen genieten van drankjes. Neem je Euros ploeg, verticaal, huis én/of dispuut mee en kleed je ‘Kerstual chique’!

Het kerstdiner is helaas uitverkocht. Voor iedereen met een ticket: Tot donderdag!

Februari 2020

In het weekend van 8 en 9 februari reizen we af naar A.G.S.R. Gyas te Groningen voor het Club- en Compotrainingsweekend om alles te doen wat voor wedstrijdroeiers verboden is! Zo zal het weekend gevuld worden met een ontdekkingsreis langs de kroegen van Groningen, roeien rondom de Groningse binnenstad, een Cantus georganiseerd door Herendispuut ISIS en sparsessies op het Noord-Willemskanaal. Voor ongeveer €65,- wordt je boot naar Groningen gebracht, je glas gevuld tijdens de Cantus en je maag voorzien van voldoende eten van vrijdagavond t/m zondagmiddag. De inschrijvingen zijn geopend, wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

De inschrijvingen voor het Club- en Compoweekend zijn helaas gesloten.

A.G.S.R. Gyas, Groningen.

Maart 2020

Op de avond van het Symposium zullen bijzondere, inspirerende sprekers vertellen over een onderwerp gerelateerd aan de roeisport. Laura Cuijpers zal komen vertellen over het technische aspect van het roeien en de nieuwe bevindingen in haar onderzoek naar roeien in antifase. Elleke Tijman, sportpsychologe, belicht het mentale aspect van topsport met vragen als ‘Hoe word je een mentaal sterker roeier?’. Als laatste komt Koen Metsemakers vertellen over zijn fundament van talent in de topsport, zijn winst op het WK in de dubbel 4 en de weg naar de Olympische Spelen van 2020. Het belooft een leerzame avond te worden!

De ticketverkoop voor het Symposium is helaas gesloten.

Afgelast vanwege Covid-19

Maart 2020

In teams zullen we proberen zo snel mogelijk naar een nog geheime locatie te liften, om met elkaar honderden kilometers verderop te proosten op de winnaar.

Laat zien dat jij niet alleen de snelste bent op het water, maar ook over de weg!

De inschrijvingen voor de Liftwedstrijd zijn helaas gesloten.

April 2020

Laat aan jouw Vriendjes-Van-Vroeger zien waar jij jouw tijd doorbrengt met roeien en feesten!

Koop hier snel een kaartje voor jezelf en je vriendjes. €10,- p.p.

Mei 2020

9 mei 21:00 uur – 10 mei 02:00 uur

In het weekend van 9 en 10 mei organiseert de D.R.V. Euros haar jaarlijkse wedstrijd, de Grolsch Euros Drienerlo Regatta (GEDR)! In het lustrumjaar mag een groot feest hierbij natuurlijk niet ontbreken. We zullen daarom met alle studentenroeiverenigingen van Nederland de strijdbijl van op het water voor één avond begraven en het festivalterrein op de Universiteitscampus op zijn kop zetten! Het belooft een groot feest te worden!

21 mei 09:00 uur – 22 mei 04:00 uur

Het Jaarfeest is, zoals de naam al vrijgeeft, hét feest van het jaar en vindt ook dit jaar weer plaats op Hemelvaartsdag. Een dag vol activiteiten, zoals de veiling, de botenschouw en botendoop, de bokalenuitreiking, de vergadering van Oud-Euros, een aantal roeiwedstrijden en een groot afsluitend feest waar Oud-Euros en Euros samenkomen om te vieren dat de vereniging weer een jaartje ouder is! Vanwege het lustrum belooft het tevens een speciale editie te worden!

Juni 2020

Datum onbekend

In het voorjaar worden de Euros Games georganiseerd, een sportevenement voor de gemeente Enschede. Zo kunnen we D.R.V. Euros in Enschede weer eens op de kaart zetten en blijven we betrokken bij de gemeente waar we onderdeel van zijn.

Juli 2020

Het Lustrumjaar zal afgesloten worden met een vakantie naar Krakau! Meer informatie over de invulling van de vakantie volgt later.

Inschrijven kan via het Google Form dat verstuurd is via de mail en via Whatsapp-groepen.